skip to Main Content

Een team gepokt en gemazelde Noord-Hollanders die uw potentiële klant al kennen. Content Marketing Loket werkt, indien nodig, samen met een breed netwerk van bloggers, tekstschrijvers, fotografen, videografen, designers, marktonderzoekers en technologie partners. Dit resulteert erin dat de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste klant het gewenste resultaat oplevert.

Mark Janzen

Nog steeds een beetje branie, maar met beide benen op de grond, uiteindelijk heeft hij alles ‘op straat’ geleerd. Concreet en niet te abstract. Al meer dan dertig jaar actief in media. Als exploitant, verkoper, samensteller, uitgever. ‘Doet wat ie doet, omdat hij is wie hij is’; luisteraar, verbinder, creatief.

06 21 64 83 52

Lisa Schimmel

Lisa is creatief en eigenzinnig in haar doen en denken. Authenticiteit staat hoog in haar vaandel en zij is alles behalve terughoudend in het benadrukken en benutten van originaliteit. Tijdens haar studie Organisatiewetenschappen heeft Lisa zich gespecialiseerd in de identiteit en strategie van ondernemingen. Met een kritische blik en tikkeltje nieuwsgierig karakter weet ze dan ook al snel unieke content te herkennen. Om deze vervolgens voor u met woord en beeld te ontwikkelen tot waardevolle en relevante content.

06 22 86 57 43

Jan-Willem Schimmel

Onze commerciële grootheid. In de commerciële wereld sinds de negentiger jaren van de vorige eeuw. Op leeftijd maar zeker niet versleten, lees wat een klant over hem zegt; “Hij heeft zijn meerwaarde op marketing en media-gebied tijdens onze jarenlange samenwerking ruimschoots bewezen, door uitstekende deals te maken en slimme samenwerkingsverbanden te leggen. Bovendien heeft hij een uitmuntend gevoel voor commercie, ziet snel kansen, is recht-door-zee en heeft een puik gevoel voor humor”.

06 53 29 12 27

Egbert Veldhuis

Onze marketing technologie specialist, alles wat met internet, cloud, automatisering en marketing te maken heeft kan rekenen op zijn interesse. Online actief sinds 1994. Het vreemde is dat hij nooit een eigen server wil en niet in enen en nullen spreekt. Zijn uitleg is duidelijk en helder. Zelfs de gekozen technologie lijkt menselijk en begrijpelijk over te komen.

06 15 52 61 02
Back To Top